Publicado en Methodos. Resvista de didáctica de los estudios clásicos el 29 de julio de 2016.

"De la disputaçión..." Proyecto destacado en la XTEC en septiembre de 2013.

Presentado en la I Jornada d' Ensenyament de les Humanitats  organizada por la Universitat Internacional de Catalunya y el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i lletres i en Ciències de Catalunya los días 1 y 2 de marzo de 2013.

 

 

 

El Proyecto ha sido considerado Buena PrácTICa 2.0 por el Instituto Nacional de Tecnologías Educativas del Ministerio de Educación el día14 de diciembre de 2012.

¡Felicid@des a tod@s!

 

"He estado viendo vuestro proyecto y de verdad que me parece que, como todo buen trabajo, hay que difundirlo en el Red de Buenas Prácticas"

"...estupenda  presentación"

 

Equipo de Coordinación de la Red de Buenas PrácTICas 2.0

Instituto Nacional de Tecnologías Educativas y Formación del Profesorado
Ministerio de Educación

 

Diciembre de 2012

Twitter Red Buenas PrácTICas
Twitter Red Buenas PrácTICas

 

"L’enhorabona, Ester Falip, Teresa Ochagavía i alumnes de segon de batxillerat de llatí i de literatura castellana de l’institut Castellar del Vallès! Una feina interdisciplinar que ens serà de gran ajut i més enguany que a les PAU de llatí Ars amatoria és obra prescriptiva. Visca la col·laboració i la interdiciplinarietat! Moltíssimes gràcies, Ester, per voler compartir la vostra feina un cop més a Aracne!"

 

Margalida Capella, Bloc Aracne fila i fila, INS Premià.

 

9 de diciembre de 2012

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Judit Capdevila (miércoles, 12 diciembre 2012 11:41)

    Felicitats per la feina feta, nois! Aprofiteu l'oportunitat que us ofereixen aquestes activitats d'anar relacionant el que estudieu a les diverses assigantures. Quan tot comença a encaixar, és quan t'ho passes bé de veritat!
    Teresa i Ester, tot això que vaig posant a la motxilla; gràcies per deixar-m'hi participar.